Filmdag 2020

Op 1 maart 2020 organiseert Lions Club Schiedam te Riviere voor de zesde keer een FILMDAG in het Wennekerpand om geld in te zamelen voor een goed doel.

Vorig jaar was het een geweldig gezellige dag met fantastische films en – met een opbrengst van 5.000 Euro – zeer succesvol.

 

Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan een Schiedams gezinshuis. In het huis wonen tijdelijk kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar – die soms uit de crisisopvang komen – samen met professionele hulpverleners. Het doel van de hulp is om de gezinssituatie te ondersteunen, zodat het contact tussen ouder en jongere verbetert en thuis wonen weer mogelijk wordt. Een veilige en prettige omgeving is voor deze kinderen heel belangrijk.
We willen helpen met een nieuwe, vrolijke inrichting. Daar is wel geld voor nodig. Helpt u mee?
De uitvoering is in handen van Enver, zij biedt jeugd- en opvoedhulp in de regio’s Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland.

We vragen u als Schiedamse onderneming om van deze actie een groot succes te maken en deze Filmdag te sponsoren.
Uw naam zal op de flyers, de website, de filmkaartjes, de banner in de filmzaal en de trailer worden getoond. Daarnaast zal er aandacht voor deze actie zijn in de Schiedamse media.
Wilt u zich aanmelden als sponsor?
Dat kan door te bellen met Werner Roest (06 125 06 258) of een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
te sturen. Hieronder zijn een paar mogelijkheden aangegeven maar maatwerk is altijd mogelijk.